Liker du fine fitter?

liker du fine fitter

Ja jeg liker tittelen høres kresen, kanskje jeg er altfor kresen ??? Kanskje jeg ikke har funnet den perfekte mann, men jeg vil prøve igjen og håper på det beste. Hvis ingen hører av sei jeg tror jeg skal senke mine krav, eller ?? Nah være ja vel ikke gjøre, ja, godt å få det jeg vil, men det beste er godt nok e ?

Du er minst 175 cm, fine øyne, kuttet kort, ingen piercinger, men liker tatoveringer, alvorlig, tør virkelig sett irl, du liker å slikke fitte, fortrinnsvis i en komfortabel 69: a. Pikken er grovt, men trenger ikke være spesielt lang, du tåle eller kan mange ganger uten altfor lang pause. Du har muligheten til å bære på en normal samtale, selv om vi ikke skulle gifte seg.

Du er akkurat som jeg er åpen for mer alvorlig Skilsmisse Hvis alt føles bra, så gjensidig !!!!! Jeg er ikke rasist, men bare gå kjører på de svenske gutta, er Göteborg dialekt vakker, akkurat passe litt sexy. Ja, det var mine behov, har sørget for mer, men tør ikke skrive dem fordi da sannsynligvis ingen skriver til meg hahaha.

Klikk her for å svare på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *