Eskorte molde, kom og kjærtegnet rumpa

Eskorte molde, kom og kjærtegnet rumpa

Vel jeg er en jente som er 20 +, og jeg ønsker sexdejta en erfaren mann som helst over 30 år og helst ikke mer enn 50 år. Jeg har hatt sex, men ikke så mye, og som jeg likte det slik at det ikke har vært så bra. Har lest og hørt at sex skal være sååå fantastisk hyggelig og jeg vil oxå oppleve det !!!


Gutta jeg hadde sex (noen) har vært klar så fort og jeg har ikke hatt tid. Gjør kjærtegne meg selv og da er det veldig hyggelig, men jeg føler at min trange fitte trenger en pikk som knuller meg i lang lang tid.
Jeg ønsker å møte på meg, her føler jeg meg trygg, men første gang vi møtes vil være i byen blant andre mennesker. Vi jenter bør være forsiktig, jeg har lært, er mye gale mennesker overalt.

Det spiller ingen rolle om du har en kone, hun aldri vite om oss. Du må være tålmodig med at jeg ikke er flink til knulling og ting, og du lære meg. Kyzzzz… Eskorte molde

Etiketter:

  • https://www knullenaknejenter com/eskorte-molde-kom-og-kjaertegnet-rumpa/
Klikk her for å svare på annonsen!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *