Jeg er nakene akkurat nå, kåt jente!

Jeg er nakene akkurat nå, kåt jente!

kjærtegne min kåte kroppen rister med horni? Ønsker du å dra nytte av meg, slikker min fitte, suge på brystvortene mine og knulle min trange fitte? Jeg er så j-VLA kåt så jeg holder på å gå i midten, jeg har ikke noe kjøkken lenger, han dumpet meg i fjor vår, våren og sommeren bør være helt fri. Så nå søker jeg en fyr som ønsker å ta vare på meg i høst og vinter, når våren kommer, dumpe jeg deg, så nå vet du det hehe.

Jeg sprer benen….Du må være i stand til å knulle hardt og lenge når vi møtes, jeg er vel på grensen til nymfoman, virker det slik, kan ikke mange gutter håndtere meg heheeh. Jeg liker lang rolig forspill med mye massasje, slikke og suge, og jeg er ganske vanlig når det kommer til sex, bortsett fra at jeg har et ønske som er flott! Jeg liker ingen rare og ekle ting, men er villig til å prøve nye ting, så lenge det ikke er ekkelt eller så. Kåt jente

Har egen hule, slik at vi kan møtes i mitt hjem hvis det ikke fungerer å være med dej! Først, vi snakker i chatten, det er fint, fortsetter vi å sette på våre kameraer, og der har du klærne på !!! Hvis alt føles fortsatt godt og vi får se irl, en snack lr noe, snakke og henge ut litt. Så blir det ingen sex på første date, selv om jeg tror jeg kan hoppe på deg med en gang, kan vi se det første treffet som en lang forspill hehe. Noen krav, jeg også, har du sannsynligvis allerede forstå at du må være i stand til å gjøre det bra, du bør være moderat utstyrt, veloppdragen, rusfritt, helst enkelt og min alder dvs. 25-30, og du må ikke være fett, at jeg ikke kan gjøre av! Jeg ser frem til en ekkel nydelig høst og vinter, vil det være med deg ????

Etiketter:

  • våt fitte
Klikk her for å svare på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *