Elsker du massasjejente??? Skriv til meg

Elsker du massasjejente??? Skriv til meg

Jeg vil prøve igjen for å finne en seriøs fyr eller jente som ønsker å bli knullet av meg med min stroppen på. Jeg har prøvd å finne noen, men de fleste respondentene har ikke vært alvorlige, mye snakk og lite verksted, dessverre. Så jeg vil prøve igjen.

Jeg ønsker å møte en fyr, glad liten underdanig som ønsker å bli knullet av en kvinne med en stropp på. Det spiller ingen rolle om det er din første gang, jeg tar det veldig forsiktig, kommer glede først. Jeg liker også å dominere, og føler at jeg er sjefen og du adlyder meg. Føler du at dette er noe du liker eller ønsker å prøve å høre fra deg.

Er du bare nysgjerrig eller leter etter en venn til å signere med nettverket, så ikke bekymre deg om å skrive til meg greit !!! Kan også anser meg selv til å møte med ei jente, har testet har sex et par ganger og liker det, men jeg har ikke hatt stroppen på da, men ville ha vært fint å teste ;-). Er du klar for lite krevende sexy treff, kan du bekrefte dej webkamera før vi sett? Jeg venter! Webkamera jenter

Klikk her for å svare på annonsen!

En kommentar

 1. Hei.

  Liker hva du skriver.
  Jeg ønsker at du skal Dominere meg og at du skal være 100% i kontroll.
  Du gjør det du ønsker.
  Knull meg gjerne med stroppen og pisk meg.
  Jeg skal være din slave som du kan bruke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *