Leter du etter horer? La meg være din private

Leter du etter horer? La meg være din private

Hei her har du en dating ivrig jente som ønsker å gå på en date, kanskje ingen vanlig date, men en date med erotikk som elementer, kan man si det? Jeg har ikke date for å finne en kjæreste, men jeg dating fordi jeg er nysgjerrig på å møte gutter som jeg ikke har møtt før. Det er litt spennende, pirrende og føles litt rampete fordi jeg ikke vet hva som vil skje når vi møtes. Faktisk er jeg åpen for det meste, men du er vulgær umiddelbart, slik at du kan stole på meg for å slå på hælen og går bort.

Alvorlige hyggelige karer med stil som har vett til å oppføre seg akkurat som en mann, en gentleman vil interessere meg. Se deg for en kaffe på byen, så vi fortsetter videre for å finne noen ting som vi begge vil eller separert vi spiste hvis vi føler at vi kan ha det gøy sammen. Jeg er rett og ærlig, jeg ønsker ikke å fortsette dejten med deg, jeg sier det rett ut, at du vil akseptere, for slik jeg er. Alvorlige og hyggelige karer 20-35 bast, ta kontakt med meg, jeg venter! Horer

Klikk her for å svare på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.